Våra övningsfordon

IMG_7066

Mini Countryman cooper D

På vår trafikskola kör du med Mini countryman cooper d. Bilarna är mycket lättkörda och du kommer med största sannolikhet ”komma överens” med bilen mycket snabbt. Bilarna är utrustade med dubbelkommando, som gör att bilen går att köra ifrån höger sida. Mini countryman är i samma storleksklass som Volkswagen golf. Säkerheten är mycket hög. Bilen har fått 5 stjärnor i euro ncap. Vilket är ett topp betyg.

Euro ncap är ett trafiksäkerhetsamarbete mellan många av Europas stater, biltillverkare och frivilliga organisationer. Testerna är mycket omfattande och ses som en måttstock inom bilsäkerhets området.

Bilarna har mycket låga utsläpp. Vi klimatkompenserar även för våra utsläpp, vilket gör att ni kan köra med ett gott samvete.

En reklamfilm för våra Mini.


Obs! Vi lär dig köra trafiksäkert. Filmen är med andra ord inte en dokumentärfilm om en dag på trafikskolan!

Lust att testa vår cabriolet?

Testa vår Mini Cooper Roadster!

Bilen är extremt lättkörd och rolig att köra. Det blir inte mycket roligare att köra än så här!

Bli medlem i en liten exklusiv klubb av folk som kört Mini roadster!
Det finns endast 6 st exemplar av Mini roadster i detta utförandet i sverige*

Prata med din lärare så får du köra cabriolet.

Renault Zoe

I vår fordonsflotta har vi även en Renault Zoe, elbil. Denna använder vi i vår utbildning till automat körkort. Att köra med vår elbil fungerar exakt likadant som att köra med vilken automatväxlad bil som helst. Skillnaden är bara att den är extremt tyst och bekväm. Dessutom släpper den inte ut några avgaser.

En reklamfilm för vår elbil

zoe reklam

Nyfiken på vårt miljöarbete? Klicka här.

 

*Enligt www.car.info,  20170927.