Inskrivning

I samband med inskrivningen kommer vi informera dig om vägen till ditt körkort. Därefter planerar och bokar vi in en utbildning som passar just dig.

Hur skriver jag in mig?

Inskrivning sker på Trafikpedagogerna. Ta gärna med din privata handledare om du tänker övningsköra privat så att alla parter har en möjlighet att planera.
Är du under 18 år rekommenderar vi att din målsman är närvarande. Det är viktigt för oss att du får all information om hur utbildningen fungerar. Det går bra att komma oanmäld.
Men tänk på att en inskrivning kan ta upp till 40-60 minuter så kom inte precis innan lunch 12:30 eller vid stängningsdags måndag-torsdag 17:30 och fredag kl 13:00.
Ingen inskrivning påbörjas efter 17:00 måndag-torsdag och efter 12:30 fredag. 
Giltig legitimation ska uppvisas.

Elevcentralen

Som inskriven elev på vår trafikskola har du möjlighet att logga in på Elevcentralen. På Elevcentralen kan du bland annat boka och avboka lektioner, hålla koll på din ekonomi och genomföra övningsprov.

Inloggningskod till Elevcentralen får du i samband med inskrivningen. Elevcentralen hittar du i menyfältet. Där finns även en introduktionsfilm om Elevcentralen. Om du har några frågor är du välkommen att ringa till receptionen.

Observera att det kan förekomma fördröjningar i uppdateringen mellan vårt bokningsprogram, kassasystem och Elevcentralen.