Betalning

Betalningssätt

På vår trafikskola har du möjlighet att betala kontant eller med kort. Du har även möjlighet att betala i lugn och ro därhemma via vår E-handel.

Förskottsbetalning

Du får ha kommande bokningar som inte är betalda och du måste inte betala i samband med att du bokar. 

Vi tillämpar dock förskottsbetalning vilket innebär att din betalning ska vara oss tillhanda senast i samband med att du kör en lektion.

Paketpriser

Paket betalas i en klumpsumma i förskott alternativt senast i samband med den första lektionen som du vill ska ingå i paketet. Lektioner som betalats till ordinarie pris eller mindre paket kan i efterhand inte justeras in i större paket.

Resurs Bank

Vi erbjuder räntefri finansiering via Resurs Bank.
En kreditansökan genomförs på vår trafikskola. Som huvudregel gäller att du måste ha minst sex månaders fast anställning samt inga betalningsanmärkningar. I annat fall ges möjlighet till medsökande. Både sökande och medsökande måste medverka vid kreditansökan samt kunna uppvisa giltig legitimation.

Om kreditansökan godkänns betalar Resurs Bank sökt belopp till trafikskolan.
Allt som berör återbetalning sker i direkt kontakt med Resurs Bank.

Elevcentralen

På elevcentralen kan du hålla koll på din ekonomi. Har du frågor om ditt lektionssaldo eller reskontra vänligen kontakta receptionen.

Sen avbokning

Om du får förhinder och inte avbokar enligt gällande avbokningsregler (se mer info under aktuell lektion) så riskerar du att bli debiterad fullt lektionspris. Betalning av den avbokade lektionen ska i så fall genomföras snarast möjligt. Har du köpt ett paket kommer lektionen dras av från paketet vilket innebär att lektionen då både är betald och förbrukad.

Returer och Återbetalning

Köpt utbildning är giltig i 2 år. Bryter man ett paket så dras rabatten av.
Returer och Återbetalning sker på plats, giltig legitimation måste uppvisas.
Vi följer STRs regler för återbetalning.

Omyndig

Målsman binder sig att betala hela utbildningen för minderårig elev och accepterar att denne har rätt att köpa produkter och tjänster i dennes namn.

Film

Tänk på detta när det gäller betalning och bokning. 1:42 min

Ursäkta filmkvalitén!
Vi är bättre på att utbilda än på att göra filmer 🙂