Våra övningsfordon

IMG_7066

Mini Clubman

På vår trafikskola kör du med Mini. Bilarna är mycket lättkörda och du kommer med största sannolikhet ”komma överens” med bilen mycket snabbt. Bilarna är utrustade med dubbelkommando, som gör att bilen går att köra ifrån höger sida. Mini Clubman är i samma storleksklass som Volkswagen golf. Säkerheten är mycket hög. Bilen har fått 4 stjärnor i euro Ncap. Vilket är ett bra betyg.

Euro Ncap är ett trafiksäkerhetsamarbete mellan många av Europas stater, biltillverkare och frivilliga organisationer. Testerna är mycket omfattande och ses som en måttstock inom bilsäkerhets området.

Mini Cooper Works

Vi har en Mini Cooper Works som vi använder vi i vår utbildning till automat körkort. Liten smidig bil och är kul att köra.

Renault Zoe

I vår fordonsflotta har vi även två stycken Renault Zoe, elbil. Dessa använder vi i vår utbildning till automat körkort. Att köra med våra elbilar fungerar exakt likadant som att köra med vilken automatväxlad bil som helst. Skillnaden är bara att den är extremt tyst och bekväm. Dessutom släpper den inte ut några avgaser.

En reklamfilm för våra elbilar

zoe reklam