Bilsimulator

Öva i vår körsimulator!

Vi är en av få trafikskolor där du kan ta körkort i simulator.

Fördelar

Att öva i en bilsimulator erbjuder en rad oöverträffade fördelar, vilket gör det till ett värdefullt komplement till traditionell körträning. Först och främst möjliggör simulatorn en riskfri miljö där du kan experimentera och göra misstag utan verkliga konsekvenser. Detta uppmuntrar till lärande genom att praktisera olika scenario som kan vara svåra eller farliga att återskapa på öppen väg.

Du kan fokusera på specifika färdigheter som växling, styrning, manövrering, backning och parkering, och allt detta med omedelbar feedback från simulatorn. Detta bidrar till snabbare inlärning och förbättring.

Dessutom tillåter simulatorträning dig att öva i en mängd olika trafiksituationer, väderförhållanden och tider på dygnet, vilket ger en mer omfattande förberedelse för verkliga körförhållanden. Detta bidrar till att bygga upp ditt självförtroende och din förmåga att hantera oväntade situationer på vägen.

Miljö och kostnad

Dessutom minskar simulatorövningar också behovet av att använda fysiska bilar, vilket sparar på både bränsle och utsläpp i miljön.

Kostnaden för en körlektion i simulatorn endast ca 1/3 av vad kostnaden är för en vanlig körlektion!

 

Ta gärna en titt på nedanstående film!

Ta ett billigare körkort. Kör med vår bilsimulator! 1:40 min