Intensivutbildning

Information
Under 2019 har vi fått ett högt antal nya elever. För oss är kvalitén på utbildningen viktig. Vi kan tyvärr för närvarande inte erbjuda några körlektioner till nya elever förrän tidigast i mitten av September. Vi kan dock erbjuda teorilektioner omgående. Hör av dig för mer info!

Effektiv intensivutbildning!

Vår intensivutbildning tar cirka 2 ½ veckor. Under dessa 2 ½ veckorna bokar vi teorilektioner, körlektioner, Riskettan och Risktvåan, ev mörkerkörning, teoriprov och uppkörning. Utöver detta måste även ett visst antal övningsprov genomföras. Intensivutbildningen måste inte genomföras under 2 ½ veckor. Om du känner att det blir för intensivt kan vi förlänga utbildningen enligt dina önskemål!

Med vår intensivutbildning avses att det kan finnas en möjlighet att genomföra sin körkortsutbildning på 2 ½veckor. Detta gäller endast om övningsproven inför teoriprovet är godkända och om din trafiklärare bedömer dina körkunskaper som tillräckliga för att kunna genomförföra ett godkänt prov. I annat fall kan denna tid behöva förlängas.

Följande krävs

Körkortstillstånd, godkänd legitimationshandling och grundläggande färdighet i att köra bil som bla, innebär att du måste kunna krypköra. Hålla bilen still med hjälp av kopplingen i motlut. Starta mjukt. Växla mjukt vid rätt tillfälle vid såväl upp- som nedväxling. Stanna mjukt, samt backa på ett sådant sätt att du har full kontroll av bilen.

En testlektion (759kr) bör genomföras innan bokning av intensivutbildning för att fastställa förkunskaperna i körningen.