Intensivutbildning

Effektiv intensivutbildning!

Vår intensivutbildning tar cirka 2 ½ veckor. Under dessa 2 ½ veckorna bokar vi teorilektioner, körlektioner, Riskettan och Risktvåan, ev mörkerkörning, teoriprov och uppkörning. Utöver detta måste även ett visst antal övningsprov genomföras. Intensivutbildningen måste inte genomföras under 2 ½ veckor. Om du känner att det blir för intensivt kan vi förlänga utbildningen enligt dina önskemål!

Med vår intensivutbildning avses att det kan finnas en möjlighet att genomföra sin körkortsutbildning på 2 ½veckor. Detta gäller endast om övningsproven inför teoriprovet är godkända och om din trafiklärare bedömer dina körkunskaper som tillräckliga för att kunna genomförföra ett godkänt prov. I annat fall kan denna tid behöva förlängas.

Följande krävs

Körkortstillstånd, godkänd legitimationshandling och grundläggande färdighet i att köra bil som bla, innebär att du måste kunna krypköra. Hålla bilen still med hjälp av kopplingen i motlut. Starta mjukt. Växla mjukt vid rätt tillfälle vid såväl upp- som nedväxling. Stanna mjukt, samt backa på ett sådant sätt att du har full kontroll av bilen.

En testlektion (759kr) bör genomföras innan bokning av intensivutbildning för att fastställa förkunskaperna i körningen.